Help de Taunus back on track


De talloze reacties (binnen en buitenland) na de crash hebben er mede toe bijgedragen dat wij besloten hebben de Taunus te herbouwen zodat de unieke Taunus in 2017 weer spic en span aan de start verschijnt. Wij kunnen dat echter niet zonder uw hulp.

Hoe kunt u ons helpen:

1. Bedrijven kunnen ons steunen door middel van een financiële sponsor bijdrage (fiscaal aftrekbaar), maar ook bedrijven die hun diensten in het kader van sponsoring bij de wederopbouw willen aanbieden zijn welkom. Daar staat gratis publiciteit tegenover want van de vorderingen gaan wij verslag doen op deze website, Facebook en andere socail media. En niet te vergeten: Autovisie blijft de Taunus op de voet volgen en zal daarvan ook verslag doen.

En er moet nogal wat gedaan worden!

Als u hulp wilt bieden meldt u zich dan aan via willy@turbotaunus.nl en dan kunnen we samen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Als eerste heeft Ko van de Berg aanhangers uit Utrecht al z’n hulp aangeboden door het gratis ter beschikking stellen van een autoambulance wanneer we die nodig hebben.

2.Verkoop van posters en T-shirts. Via verkoop van T-shirts en Posters hopen wij ook geld bijeen te krijgen voor de wederopbouw van de Taunus. Zo helpen wij elkaar, een “win win” situatie dus. Om te bestellen zie de links bovenaan het scherm of rechts van het scherm.

3. Donaties. want ook u wilt de Taunus in 2017 toch weer aan de start zien? En van iedereen die 25 Euro of meer doneert, wordt zijn of haar naam vermeld op deze pagina en bovendien op de auto (binnenzijde portier). Zo word je voor de eeuwigheid beroemd!

Doneren kan heel eenvoudig via PayPal (zie de link aan de rechterkant van dit scherm), ook als je zelf geen pay pal account hebt maar wel een creditcard. Andere wijze van betaling via bank mail me dan op willy@turbotaunus.nl

 

Only with your help we wll be able to bring this unique Taunus back on the track in 2017. 

You can help us by:

  1. sponsoring us. Email me at mailto:willy@turbotaunus.nland together we can make a plan.
  2. Buying our T-shirts and Posters.
  3. make a donation. Therefore you can use the pay pal button at the right side of this screen.  

Een gedachte over “Help de Taunus back on track

  1. Pingback: Taunus crashed! | Turbotaunus.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s